Om oss

Vi har i drygt 20 års tid framgångsrikt hanterat telemarketing och övrig nykundsbearbetning.
Reliable AB ingår i samma företagsgrupp som Datakompisen i Dorotea samt Omnidesk. Tillsammans sysselsätter bolagsgruppen drygt 100 kommunikatörer för inbound, outbound, support och övriga backofficetjänster.
 

Marknaden har utvecklats, beslutsfattarna som tidigare var mer tillgängliga blir nu svårare att nå. Vi har de rätta verktygen för att kunna nå just er målgrupp på bästa sätt. En kombination av erfarenhet och nytänkande gör att vi hjälpt flertalet företag och organistationer att kunna nå sina försäljningsmål med råge. Vi arbetar aktivt med resultatoptimering samt att våra kunder ständigt skall ligga på ett ständigt högt ROI.

Vi bemannar och utvecklar våra försäljningsuppdrag med nischad kompetensrekrytering, direkt från universitet och högskolor. Vi arbetar i en ung miljö, med högt i tak och med unika förutsättningar för att kunna bemanna och resultatoptimera alla typer av försäljningsuppdrag. Varje kundkontakt är en marknadsföringsmöjlighet och vi lägger en stor vikt vid att den som representerar en kund alltid har en relevant utbildning, kan marknaden, bolaget och produkten som den representerar. På så sätt garanterar vi att ni som kund representeras på ett kompetent och respektabelt sätt.

Kika förbi på en kaffe och låt oss berätta hur vi kan hjälpa just Er.

Affärsidé

Genom direktrekrytering från Sveriges högskolor kunna erbjuda kvalitativ och kostnadseffektiv mötesbokning med marknadens mest välutbildade personal.

Vision

Erbjuda Sveriges mest kvalitativa mötesbokning inom B2B.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Kompetent och välutbildad personal. Högt i tak och en genomgående entreprenörsanda i hela företaget.

Sociala medier

Följ oss på Facebook för att få regelbundna uppdateringar om vad som händer på kontoret.